Elit Kurutemizleme

Hizmetler / Kuru Temizleme, Yıkama ve Ütüleme

www.elitkurutemizleme.com / 05558603099

fatih mah, , profoser osman turan cad no:15 Trabzon / Merkez

%5,00TEK PARA

Firmamız 2007 yılı başında Nevzat UZUN yönetiminde faliyetine başlamış ve kısa zamanda sektöründe adından başarı ile söz ettirmeyi bilmiştir. Sağlıklı, hijyenik ve ekonomik temizliğin ön planda tutulduğu günümüzde sahip olduğu yüksek teknolojili kuru temizleme ve yan ürün yelpazesi ile hızla sektörünün lider kuruluşu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen firmamız her geçen yıl vizyonunu bu doğrultuda geliştirmektedir.

Güler yüz ve kaliteli hizmet anlayışı ile çalışan firma personelimiz, siz müşterilerinden aldığı memnuniyet mesajları ile daha güçlü ve motivasyonu artmış olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Gelecek hedefinde "Karadeniz Bölgesi' nin sektöründe öncü firması olmak" yatan firmamız, siz değerli müşterilerinin desteği ve memnuniyeti ile bu hedefine emin adımlarla yaklaşmaktadır.

08.00 - 20.00 saatleri arası istediğiniz her yerden siparişleriniz alınır ve özenle temizlendikten sonra yine adresinize teslim edilir.

Tüm tekstil ürünleriniz, stor, zebra, yorgan ve battaniyelerinizi hijyenik ortamda en gelişmiş makinalarda temizliyoruz.

Tüm Tekkart müşterilerimizi bekliyoruz.

fatih mah, , profoser osman turan cad no:15 Trabzon / Merkez

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->