Bülent Ünsür Sahne Sanat Akademi

Müzik, Film, Hobi, Etkinlikler / Eğlence ve Kültürel Etkinlik Hizmetleri

www.busahnesanatakademi.org / 0242 242 7772- 0552 342 7772 - 05334760561

Kızılsaray Mah. Yener Ulusoy Bulvarı, Nazmi OKUDUR iş merkezi, No:56 Kat: 6-7 Daire:601 Antalya / Muratpaşa

%5,00TEK PARA

BM Sahne Sanat, Antalya’da Tiyatro,Organizasyon, Prodüksiyon, Animasyon ve Casting alanlarında faaliyet gösteren bir firmadır.Firma Sahibi ve aynı zamanda BM Sahne Sanat - Sanat Yönetmeni Bülent ÜNSÜR, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.Ankara Yenimahalle Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü kurucusu ve Bölüm Başkanı olarak da görev yapan Sanat Yönetmenimiz, 38 yıllık deneyimini 2014 yılından beri Antalya’da sanat severlerle buluşturmaktadır.

Kuruluşundan bu yana “Mavi Orman”, “Orman Masalı” ve “Bonbonistan” adlı çocuk oyunlarını, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Gazipaşa Belediyesi ile gerçekleştirdiği organizasyonlar çerçevesinde Orman Köyleri ilköğretim okullarında ücretsiz olarak sergiledi. Halen oyunlarını Anaokullarında,İlkokullarda ve Salonlarda Çocuk seyircisiyle buluşturmakta ve Yaratıcı Drama Tekniğini kullanarak “Nasreddin Hoca Çocuklarla” adlı interaktif gösterisini Anaokullarında gerçekleştirmektedir.

Türk Tiyatrosunun yapı taşlarından biri olan “KÖY SEYİRLİK OYUNLARI” üzerine çalışmalar gerçekleştirerek “KADINLAR TİYATROSU”nu kurdu. “KADINLAR DEVLETİ” ve “DÜĞÜN-DERNEK” adlı seyirlik oyunları sahneleyerek unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerimizi,Yerel Belediyelerin katkılarıyla Antalya Seyircisine Ücretsiz olarak sundu. Antalya Muratpaşa, Manavgat ve Serik Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan Eğlenceleri organizasyonlarında aktif görev alarak Geleneksel Türk Tiyatrosunun Gölge Karagöz,Canlı Karagöz-Hacivat, Ortaoyunu ve Meddah örneklerini sundu.

2015 yılında gerçekleştirdiği, Vedat SAKMAN - İlhan ŞEŞEN konser organizasyonu ile Antalya’lı müzikseverlerle birlikte oldu.Antalya’daki bazı Meslek Odalarında ve Sendikalarda Kişisel Gelişim,Beden Dili,Motivasyon ve Ekip Ruhu konularında seminerler ve Kurslar düzenledi. 2016 yılında Senaristliğini ve Yönetmenliğini Ergin ÖZENÇEL’in yaptığı “SINIF SINIF” adlı komedi sinema filminin Yapımcılığını üstlendi ve öğrencilerinin bu filmde rol almasını sağladı. Şu anda “3- 4- 9” adlı yeni bir sinema filminin ön çalışmasını gerçekleştirmektedir.

“Sahne Senin” sloganı ile yola çıkan Sahne Sanat, kuruluşundan bu yana Tiyatro,Yaratıcı Drama,Ses ve Nefes Teknikleri, Diksiyon ve Kamera Önü Oyunculuk alanlarında eğitim vermeye devam etmektedir.

Kızılsaray Mah. Yener Ulusoy Bulvarı, Nazmi OKUDUR iş merkezi, No:56 Kat: 6-7 Daire:601 Antalya / Muratpaşa

1 Yorum

RACİ GÜNDOĞAN

18 Kasım 2019

Sahne Sanat Kişisel Gelişim Akademisi Antalya'da Temel Oyunculuk eğitiminden başlayan ve Sahne Sanatları eğitiminin tüm aşamalarında eğitim vermektedir. Her sezon öğrencilerin katılımı ile oyunlar sahnelenmekte ve sahne tozunu öğrencilere tattırmaktadır. Bu alan gönül veren herkese tavsiye ederim.

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->