NORA MEDİKAL

Sağlık Hizmetleri / Tıbbi Malzemeler

www.noramedikal.com.tr / 0232 445 45 49

Etiler Mah. Mürselpaşa Bulv. No:22/52 Konak İZMİR / Konak

%5,00TEK PARA

2011 yılında tıbbi cihazların satışı ve teknik servis hizmetlerinin verilmesi amacıyla kurulmuştur.

Bu tarihten itibaren NORA markası ile güzellik, estetik, kozmetik ve medikal cihazlar alanında önemli markaların Türkiye distribitörlüğünü alarak bu cihazlarla ilgili satış ve teknik servis hizmeti vermeye başlamıştır.

NORA Medikal, güzellik, estetik, kozmetik ve medikal cihazlar alanında dünyadaki güncel gelişmeleri sürekli takip etmektedir. NORA Medikal; Uygulayıcılara cihaz ve ürün kullanım eğitimi verilmektedir.

NORA ürün yelpazesindeki bütün cihazların yedek parçalarını temin etmekte ve teknik servis hizmetlerini yerine getirmektedir

Siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz cihazlarla hiçbir sorun yaşamadan işletmenizi başarıya ulaştırmanızı istiyoruz. Birlikte çalıştığımız işletmelerin başarıya ulaşması bizimde başarıya ulaşmamız demektir. Bunun için, önceliğimiz müşterimizin güvenini kazanmak ve bu güvenin devamını sağlamak için yatırımlar yapmaktır. Güçlü bir teknik departman, güçlü bir satış sonrası hizmet ve güçlü bir eğitim sistemi oluşturmak için tüm gücümüzle çalışmaktayız.

Etiler Mah. Mürselpaşa Bulv. No:22/52 Konak İZMİR / Konak

İlk Yorumu siz eklemek ister misiniz?

Yorum yapmak için giriş yapınız.
!-- Sweet-Alert -->